Izvor: RTS, 17.Maj.2023, 18:42

Ћаби Алонсо потврдио да остаје тренера Бајера из Леверкузена

Тренер фудбалера Бајера из Леверкузена Ћаби Алонсо изјавио је да ће остати у том немачком клубу и наредне сезоне, преноси АП.
"Веома сам задовољан екипом и клубом. Уопште не размишљам о мојој будућности. Потпуно сам концентрисан на оно што желим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и разговарао сам о томе са свима који то морају да знају", рекао је Алонсо, који има уговор са немачким клубом до јуна 2024. године.

На питање да ли то значи да ће водити Бајер и наредне сезоне, Алонсо је одговорио: "Да, то је тачно".
Шпански тренер је преузео Бајер у октобру прошле сезоне, а клуб из Леверкузена се тренутно налази на седмом месту на табели Бундеслиге са 49 бодова.
Бајер ће сутра на свом терену одиграти реванш меч полуфинала Лиге Европе против екипе Роме. У првом мечу било је 1:0 за римски клуб.
"Прва утакмица је била тесна и то можемо и сутра очекивати. Детаљи ће бити важни. Али, осећам енергију екипе и ако дамо све од себе на терену, можемо бити поносни", закључио је Алонсо.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.