Izvor: RTS, 17.Maj.2023, 09:47

Нова Џокерова шала после поређења са Леброном: То је увредљиво

Никола Јокић је на конференцији за медије прокоментарисао изјаву саиграча Кентејвијуса Колдвел-Попа да је његова игра на нивоу Леброна Џејмса, само "Краљ" више скаче".
Никола Јокић је са 34 поена, 21 скоком и 14 асистенција носио Денвер нагетсе до >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победе у првој утакмици финала Запада.
Монументална партија импресионирала је читаву кошаркашку јавност и засенила Ентонија Дејвиса и Леброна Џејмса.
На конференцији за медије, бивши саиграч Џејмса, садашњи Јокића, Кентејвијус Колдвел-Поп је истакао да је ниво њихове игре на истом нивоу, а да ас Лејкерса само скаче више.
Јокић је у првој реченици измамио гласан смех присутних новинара.
"То је увредљиво. Шалим се. Поређење са једним од најбољих свих времена је заиста лепо, али мислим да не играмо на исти начин. Можда једино у широј слици исто утичемо на игру", прокоментарисао је Џокер.
Наредни дуел игра се у ноћи између четвртка и петка.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.