Izvor: RTS, 17.Maj.2023, 06:07

Јокић: Знали смо да ће да се врате, имали смо успоне и падове

Најбољи играч Денвера Никола Јокић је после победе над Лејкерсима истакао да екипа мора да остане доследна свом плану игре и то ће их водити до победа.
Нагетси су славили 132:126 у првом мечу финала Запада. Денвер је имао предност од 20 разлике у трећој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << деоници, сведену на тек три поена у последњим минутима.
"Успони и падови. У првом полувремену смо имали потпуну контролу свега на терену, у другом смо то изгубили. Нисмо били прибрани као у првом полувремену", рекао је Јокић у изјави после меча.
"Знали смо да ће да се врате, они су чврст тим. Победити са једним или 20 поена, није битно. Победа је победа" прокоментарисао је "Џокер", који је уписао 34 поена, 21 скок и 14 асистенција. 
Њему својствено, није се обазирао на бројке, само на успех тима.
"Само победа. Нисмо имао идеју пред меч шта ћу конкретно да радим. Само да победим", кратко је одговорио Јокић.
Денвер је из ове победе научио одређене лекције.
"Морамо увек да радимо оно што најбоље знамо. Тад смо добри. Кад кренемо индивидуално и нисмо фокусирани, тада губимо", закључио је Никола.
Наредни дуел је у ноћи између четвртка и петка.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.