Izvor: RTS, 17.Maj.2023, 05:42

Јокићева тројка преко Дејвиса са кораком уназад уз звук сирене

Никола Јокић је трипл-даблом од 34 поена, 21 скока и 14 асистенција у победи Денвера над Лос Анђелес лејкерсима 132:126 у првом мечу финала Запада поново одушевио кошаркашки свет, а ако би се у једном потезу свела његова партија била би то тројка у последњој секунди треће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << деонице.
Нагетси су играли феноменално прво полувреме и прву половину треће деонице, водивши са чак 20 поена плуса. Посустали у крајем трећег периода,а Лејкерси ношени Ентонијем Дејвисом су успели да се врате на минус 11.
Остало је шест секунди до краја треће четвртине, Денвер је имао последњи посед. Јокић је извео лопту на супротној страни, враћена му је, а он је у свом стилу погодио готово немогућу тројку преко Ентонија Дејвиса, који бољу одбрану није могао да одигра. Лопта је ушла као кап уз звук сирене. Дејвис је остао укопан и погледао га у неверици.
Ипак је дошло до драме у завршници, Денвер је успео да слави са 132:126 и поведе у финалу Запада. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.