Izvor: RTS, 16.Maj.2023, 21:57

Мицић због повреде у колицима напустио дворану, Ефес бољи од Фенербахчеа

Српски репрезентативац Василије Мицић повредио је колено у судару са Џејмском Бирсеном на утакмици у којој је његова екипа надиграла Фенербахче.
Кошаркаши Ефеса победили су на домаћем терену екипу Фенербахчеа са 96:91 у утакмици 27. кола турског >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << шампионата.
На крају треће четвртине српски плејмејкер се сударио при продору са Џејмсом Бирсеном и том приликом повредио колено. Мицић је терен напустио у колицима.
У наредним данима ће бити познато колика пауза очекује српског плејмејкера и да ли ће имати прилику да се стави на располагање Светиславу Пешића на припремама за Мундобаскет који се игра од 25. августа до 10. септембра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.