Izvor: RTS, 16.Maj.2023, 14:08

Смаилагић добио награду Евролиге "Време летења" за закуцавање године

Кошаркаш Партизана Ален Смаилагић добио је награду Евролиге "Време летења" које се додељује за најбоље закуцавање сезоне, саопштено је на званичном сајту најквалитетнијег европског клупског такмичења.
Смаилагић је на другој утакмици четвртфинала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << плеј-офа против Реала у Мадриду после феноменалне соло акције закуцао преко Јабуселеа и Поаријеа, "летео" је секунду и 64 десетинке и тако заслужио ласкаво признање које додељује Евролига.

Пре Смаилагића, Данте Екзум је добио награду Евролиге "Потез године" за закуцавање против Олимпијакоса на утакмици у Београду.
Партизан је освојио шесто место у регуларном делу сезоне у Евролиги, а потом је у четвртфиналу плеј-офа елиминисан од Реала серијом 3:2 у победама.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.