Izvor: RTS, 16.Maj.2023, 13:16

Смеч Норија који је разбеснео Новака

Потез који је обележио дуел осмине финала између Новака Ђоковића и Камерона Норија јесте смеч Британца док је најбољи тенисер света био окренут леђима.
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић надиграо је Камеруна Норија после сат и 28 минута игре, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а уз неколико врло необичних и атрактивних поена на обе стране, меч је обележио необичан поен Британца у другом сету.
У једном тренутку другог сета Новак је једва стигао једну Норијеву скраћену лопту и готово неконтролисано је пребацио, очигледно одуставши и помиривши се са изгубљеним поеном, окренуо се и лагано пошао ка ивици терена.
Нори је ипак сачекао лоптицу која би пала у његов део терена и смечовао је за добијање поена, али је она погодила и изненадила Новака, који је очекивао да је поен већ завршен.
Нори је освојио поен, али и поготком Ђоковића изазвао његову сумњу да ли је то учинио намерно или не, јер су им се погледи доста дуго укрштали при одласку на паузу. Ипак је Нори брзо гестикулирао подигавши руку у знак извињења.
Остаје уверење да је све то био само чудан сплет околности који је можда испровоцирао првог тенисера света да у наставку буде још концентрисанији и дође до пласмана у четвртфинале.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.