Izvor: RTS, 16.Maj.2023, 12:34

Лазетић: Жеља нам је да меч против Звезде одиграмо најбоље што можемо

Тренер ТСЦ Жарко Лазетић изјавио је данас да жели да његови фудбалери одиграју најбоље што могу против Црвене звезде у полуфиналу Купа Србије.
Утакмица између ТСЦ и Црвене звезде биће одиграна у среду од 18.30 часова у Бачкој Тополи.

"Велики >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је ово успех, овде је свака утакмица елиминациона и ја још једном честитам играчима и клубу на постигнутим резултатима и у сезони и у Купу. Када се дође до полуфинала свака екипа има шансу, али ми играмо против најјачег могућег противника, против шампиона који нас је и прошле године у овом такмичењу победио резултатом 4:0. Знамо да када Звезди нешто жели и када су у нечему 100 одсто тешко је против њих. Честитам и њиховом тренеру, који без обзира на дешавања у клубу, велику предност и недоумицу да ли остаје у Звезди или иде, и даље побеђује утакмице. Они су нам, без дилеме, најтежи ривал. Надам се да ћемо на предстојећем мечу, ове сезоне, показати да јесмо и колико напредовали", рекао је Лазетић, саопштено је из клуба.
Лазетић је истакао да су пред његовом екипом још три или четири утакмице које могу да преокрену сезону.
"Што се мене тиче играчи су већ направили феноменалан посао, без обзира на резултате у неколико предстојећих утакмица. Наравно, сада сви желимо више, да побеђујемо у сваком дуелу до краја и трудићемо се да се концентришемо на сваки предстојећи. Жеља нам је да меч против Звезде одиграмо најбоље што можемо и да се после њега спремамо за све остало што нас очекује", истакао је Лазетић.
Тренер ТСЦ је најавио промене у тиму за дуел са Црвеном звездом.
"Желимо да игра најбољи, најсвежији и најспремнији тим. Ростер нам је ограничен због Мирчевског и Радина који су повређени, али извешћемо најбољу могућу екипу, ону за који сматрамо да може да парира Звезди, а за наредне утакмице ћемо се консултовати са лекарском службом и кондиционим тренерима. У среду ћу од играча тражити да се надигравају, понављаћу им како морају да уживају у прилици да се такмиче са оваквим противником, а пробаћемо и да се наметнемо колико год будемо могли", закључио је Лазетић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.