Izvor: RTS, 16.Maj.2023, 11:42

Јокић: ЛА Лејкерси играју невероватно у плеј-офу, али ми смо сада искуснији

Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је да екипа Лос Анђелес Лејкерса игра добро у овогодишњем плеј-офу НБА лиге, али је додао да је његов тим искуснији у односу на прошле сезоне, преноси АП.
Кошаркаши Денвера и ЛА Лејкерса играће сутра први меч >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << финала плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Серија се игра на четири победе, а Денвер има предност домаћег терена.

Ова два клуба играла су 2020. у финалу Запада, а тада су ЛА Лејкерси у балону славили 4:1 у серији. Клуб из Лос Анђелеса је потом освојио шампионску титулу.
"Да будем искрен, уопште не памтим ту серију", рекао је Јокић уочи меча са ЛА Лејкерсима.
Амерички медији подсећају да је Денвер изгубио свих седам плеј-оф серија од ЛА Лејкерса у историји НБА лиге.
"Нисмо играли са овим тимом Лејкерса. Ово ц́е да буде нови тим за нас. Вероватно је све ново, све је другачије. Играју невероватно у овом плеј-офу. Од краја трејда, заиста играју добро", навео је српски кошаркаш.
Јокић је подсетио да је Денвер сада искуснији и другачији тим у односу на претходне сезоне.
"Били смо и раније у финалу Запада. Сада играмо у другачијем окружењу него што је 2020. било у балону. Тако да мислим да смо само искуснији, играли смо више заједно", закључио је Јокић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.