Izvor: RTS, 15.Maj.2023, 21:51

Обрадовић: Изгубили смо због лежерности

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после пораза од Студентског центра на старту четвртфиналне серије плеј-офа АБА лиге да је његова екипа изгубила, пре свега, због лежерног приступа утакмици. 
Кошаркаши Партизана поражени су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Београду од Студентског центра са 84:83 (22:17, 25:29, 21:21, 16:16) у првој утакмици четртфинала АБА регионалне лиге.
"Честитам Студентском центру, у најави сам рекао да су они екипа за поштовање. Ушли смо лежерно у утакмицу и зато смо је изгубили. Невероватно је да смо у последњих пет минута изгубили 11-4, да смо имали мали фаул, а пуштали их да шутирају тројку, да нам узимају лопте испод коша", рекао је тренер ''црно-белих''.
Смаилагић није играо због повреде колена.
"Јутрос се пожалио на бол у колену, а пред утакмицу је рекао да га много боли и било је немогуће да игра данас", казао је Обрадовић.
У тиму није био ни Тристан Вукчевић.
"Вукчевић је добио дозволу клуба да оде у Америку и то је једино што ја знам", закључио је Обрадовић.
Други дуел серије игра се 18. маја у Подгорици.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.