Izvor: RTS, 15.Maj.2023, 21:45

Тренер СЦ Дербија Жакељ: Доминирали смо у скоку, огромна ствар за нас

Tренер кошаркаша Студентског центра Андреј Жакељ изјавио је након утакмице са Партизаном да се његова екипа никад не предаје и да је пре свега захваљујући доминацији у скоку остварила велику победу над Партизаном.
Кошаркаши Партизана поражени >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су у Београду од стране Студентског центра са 84:83 (22:17, 25:29, 21:21, 16:16) у првој утакмици четртфинала АБА регионалне лиге.
"Још је све свеже, честитам мојим момцима, ми смо последњи меч одиграли пре месец дана, није било лако да одржимо фокус и тренинг. Ови момци имају карактер и сваку утакмицу желе да добију. Пласман у плеј-оф је била велика награда за нас, а ово тек је огромна ствар, против Партизана, коме честитам на одличној сезони у Евролиги. Данас мало славимо, сутра већ тренинг и припрема за четвртак. Ми смо утакмицу добили у скоку у ком смо апсолутно доминирали. Покушаћемо да будемо на овом нивоу и у четвртак", истакао је Жакељ.
Други меч се игра у Подгорици 18. маја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.