Izvor: RTS, 15.Maj.2023, 07:20

Партизан у дуелу са Студентским центром за полуфинале

Кошаркаши Партизана дочекују екипу Студентског центра у првој утакмици четвртфинала АБА лиге. Утакмица у дворани "Александар Николић" почиње у 19 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Због обавеза "црно-белих" у Евролиги, четвртфинална >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << серија између Партизана и Студентског центра почиње нешто касније од мечева осталих учесника.

Уз то ће кошаркаши Партизана почети плеј-оф регионалне лиге у дворани "Александар Николић" уместо у "Штарк арени", због заузетост највеће дворане на Балкану у којој су већ раније заказане друге манифестације.
Упркос свему, црно-бели су спремни да пруже максимум у четвртфиналу регионалне лиге која се игра на два добијена меча.
Српска и црногорска екипа су у међувремену сазнали име ривала у полуфиналној серији, пошто је у суботу у одлучујућој трећој утакмици  Цедевита Олимпија надиграла ФМП и постала полуфиналиста.
После вечерашње утакмице у Београду друга ће бити одиграна три дана касније у Подгорици, а термин евентуалне треће утакмице биће накнадно одређен.
Утакмица Партизана и Студентског центра у дворани "Александар Николић" почиње у 19 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.