Izvor: RTS, 14.Maj.2023, 19:43

Фењераш Елче савладао Атлетико Мадрид, Валенсија боља од Селте

Фудбалери Елчеа савладали су Атлетико из Мадрида са 1:0 у мечу 34. кола Ла Лиге. Валенсија као гост победила Селту – 2:1.
За велико изненађење побринули су се фудбалери Елчеа, који су успели да савладају Мадриђане и тако их спрече да се врате на друго >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << место на табели. Домаћи је и даље прикиван за дно табеле са 16 бодова петнаест мање од Еспањола који је претпоследњи.
Стрелац јединог гола био је Фидел у 41. минуту сусрета.
У провм мечу дана Валесија је, као гост, била боља од Селте (2:1) и освојила три важна бода у борби за опстанак. Сада има 37 бодова на 14, месу и има три бода више од Гетафеа који је у опсној зони.
У осмом минуту Клајверт је довео госте у вођство. Изједначио је Шеферовић у 60.
Коначних 2:1 поставио је Мари у 88. минуту.
Ла Лига, 34. коло:
Петак: 
Мајорка - Кадиз 1:0
Субота: 
Реал Сосиједад - Ђирона 2:2
Осасуна - Алмерија 3:1 
Виљареал Атлетик Билбао 5:1
Реал Мадрид - Хетафе 1:0
Недеља: 
Сетла Виго - Валенсија 1:2
Елче - Атлетико Мадрид 1:0
Ваљадолид - Севиља 18.30 
Еспањол - Барселона 21.00
Понедељак: 
Реал Бетис - Ваљекано 21.00

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.