Izvor: RTS, 14.Maj.2023, 18:50

"Маши пиштољем да те цео свет не разуме" – Морант поново показивао оружје на Инстаграму

Кошаркаш Мемфис гризлиса Џа Морант је поново махао пиштољем на једном Инстаграм лајву. Моранту ово није први пут, слично понашање га је већ коштало осам утакмица суспензије, односно 700.000 долара, а сада га је клуб искључио из свих активности до даљег. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Најбољи играч Мемфиса и једна од звезди НБА лиге Џа Морант поново је показивао оружје на Инстаграм лајву, а то би могло да га кошта. Плејмејкер Гризлиса се појавио у снимку свог пријатеља у ком је накратко виђен како током вожње у колима маше пиштољем.
Скоро је нестварно да неко ко зарађује скоро 40 милиона по сезони други пут прави испад који би могао да га кошта озбиљне суспензије.
Морант, један од најбољих играча лиге први пут је 4. марта директан пренос на Инстаграму у којем је накратко држао пиштољ у ноћном клубу у Колораду. Истрагом НБА лиге је утврђено да је био у "алкохолисаном” стању.
Локална полиција је одлучила је да не покрене кривични поступак због недостатка доказа и чињенице да ником није претио те вечери. Због овог испада НБА лига га је суспендовала осам мечева.
Ова казна га је коштала скоро 700.000 долара плате, а рекао је да је током паузе ишао на саветовање, што му изгледа није помогло. Морант би могао бити доста строжије кажњен него што је први пут јер лига не толерише овакво понашање, поготово кад се оно понови.
Мемфис гризлиси предузели су први корак, а то је суспендовање кошаркаша из свих тимских активности.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.