Izvor: RTS, 13.Maj.2023, 20:18

Међедовић елиминисао Доминика Тима и пласирао се у финале челенџера у Матхаузену

Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у финале АТП челенџера у аустријском Маутхаузену, након победе над Домиником Тимом са 2:0, по сетовима 7:6, 6:2.
Међедовић је након сат и 50 минута игре савладао аустријског тенисера Тима који тренутно заузима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 96. место на АТП листи. 

У првом сету виђена су четири брејка, а Међедовић је у тај-брејку био бољи (7:3) од првог носиоца челенџера у Матхаузену и некадашњег трећег тенисера света.
Међедовић је у другом сету одузео сервис Тиму у трећем и седмом гему, те је такорећи рутински стигао до несумњиво највећег тријумфа у каријери.
Други финалиста челенџера у Аустрији је домаћи тенисер, пети носилац и 129. на АТП листи, Филип Мишолић пореклом из Хрватске.
Мишолић је за сат и 34 минута у два сета 7:6, 6:4 савладао сународника и шестог фаворита Себастијана Офнера.
Финале турнира игра се у недељу 14. маја од 13.00.
Челенџер на шљаци у Маутхаузену игра се за укупни наградни фонд од 118.000 евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.