Izvor: RTS, 13.Maj.2023, 18:53

Дуљај: Све пада у воду ако не урадимо шта се од нас тражи

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Радничким из Крагујевца да је најважније како ће његов тим изгледати на сутрашњој утакмици.
Фудбалери Партизана u недељу од 19.30 дочекују екипу Радничког >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из Крагујевца у петом колу плеј-офа Суперлиге Србије.
"У овом тренутку размишљам само о сутрашњој утакмици, истина је да много тога зависи од других екипа, али све то пада у воду ако ми не урадимо оно што се тражи од нас. У првој утакмици нам је Раднички, који је незгодан противник, већ узео бодове. Најважније је како ћемо ми да изгледамо на терену. Опет имамо проблеме са неким играчима, као што је Белић, који неће моћи да конкурише за тим", истакао је Дуљај.
Осврнуо се потом на квалитете противника.
"Раднички има добар тим. Без обзира на то што су у прошлом колу изгубили од ТСЦ-а и што играју променљиво. Имају јак средњи ред. Немају шта да изгубе и желе да се представе у најбољем светлу", изјавио је Дуљај.
Додаје да је атмосфера на тренинзима све боља након низа добрих резултата.
"Атмосфера се на тренинзима поправила, свакако нисмо имали проблеме са задацима и њиховим спровођењем. Све лакше играчи схватају шта желим од њих. Што се тиче навијача наравно да су нам недостајали. Позивам их да дођу сутра у што већем броју, битно нам је да су с нама на стадиону", закључио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.