Izvor: RTS, 13.Maj.2023, 13:07

Кер: Ово није шампионски тим, да јесте наставили бисмо такмичење

Тренер кошаркаша Голден Стејта Стив Кер изјавио је након утакмице са Лос Анђелес Лејкерсима да његов тим није шампионски али да има потенцијал, преноси НБА ТВ.
Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса пласирали су се у финале Западне конференције НБА >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << лиге, пошто су ноћас победили екипу Голден Стејта са 122:101 у шестој утакмици полуфиналне серије.

После меча Стив Кер је био врло критички расположен према свом тиму.
"Ово није шампионски тим. Да јесте, наставили бисмо такмичење", рекао је Стив Кер после пораза од 4:2 у серији.
"Можемо да се осврнемо на целу сезону и видећемо да смо имали успоне и падове. Свашта се догађало, суочавали смо се са проблемима, али смо као група остали на окупу и борили се до самог краја. И даље мислим да ова екипа има шампионски потенцијал. Није да смо стигли до краја пута", истакао је Кер.
Од доласка Стива Кера на место тренера 2014. први пут се догодило да су „Ратници“ елиминисани у доигравању од неког ривала своје конференције. Са некадашњим беком на клупи четири пута су освојили НБА лигу и двапут били поражени у великом финалу, од Кливленда 2015. и Торонта 2019. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.