Izvor: RTS, 13.Maj.2023, 10:57

Митровић "одслужио" казну, враћа се на терен против Саутемптона

Репрезентативцу Србије истекла је суспензија од осам мечева коју је добио након одгуривања судије на мечу против Манчестер јунајтеда у четвртфиналу ФА купа па се очекује његов наступ на утакмици где Фулам гостује Саутемптону.
Након што је главни >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << судија утакмице Крис Кавана након интервенције ВАР-а досудио пенал за Манчестер јунајтед и црвени картон Вилијану због играња руком у шеснаестерцу Митровић је изнервиран гурнуо судију и зарадио директан црвени картон.
Након овог инцидента дисциплинска комисија Фудбалске асоцијације Енглеске повећала је иницијалну казну Митровићу са три на осам утакмица због чега га на теренима није било више од месец дана.
Нападачу Србије је казна истекла и вратиће се у стартну поставу на гостовању против последњепласираног Саутемптона који има најлошију одбрану лиге, па има шансу да повратак обележи и голом.
Фулам је играо променљиво за време Митровићеве суспензије. претрпео је пет пораза, али је уписао и три победе.
На дуелу ових тимова у првој полусезони Фулам је славио са 2:1 на ''Крејвен котиџу''. Ворд-Прауз је затресао и своју и туђу мрежу, а коначан резултат поставио је Паљиња.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.