Izvor: RTS, 12.Maj.2023, 23:59

Власник Финикса се захвалио играчима и навијачима на подршци

Власник Кошаркашког клуба Финикс санс Мет Ишбија захвалио се поруком на Твитеру играчима његовог тима, али и навијачима на подршци коју су пружалу током сезоне.
Кошаркаши Финикса поражени су у полуфиналу Западне конференције од Денвер нагетса >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 125:100 у шестом мечу серије, чиме су завршили такмичење у НБА лиги.

Амерички милијардер Мет Ишбија почетком године постао је већински власник Финикс санса из НБА лиге и Финикс меркјурија из ВНБА лиге. 
"Хвала вам на невероватних неколико месеци и веома посебном почетку мог искуства као власника тима. Пожелели сте добродошлицу мени и мојој породици и били сте сјајни у сваком моменту. Ви сте апсолутно најбољи навијачи", истакао је Ишбија на Твитеру.
Магазин Форбс је Ишбијино богатство проценио на 5,1 милијарду долара.
"Иако ове године имамо на шта да будемо поносни, ипак нисмо постигли успех који смо прижељкивали, а то је освајање првенства. Нећемо освајати титулу сваке сезоне, али то ће увек бити циљ. Санси никада неће престати да раде на томе и на терену и ван њега, а тек смо почели", навео је власник Финикса, Мет Ишбија.
Процес продаје Финикс санса и Финикс меркјурија почео је 20. децембра прошле године, Ишбија је пристао да за четири милијарде долара купи оба клуба почетком фебруара 2023. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.