Izvor: RTS, 12.Maj.2023, 17:42

Евролига одредила арбитре за фајнал-фор

Евролига је саопштила имена осам арбитара који ће судити утакмице у Kаунасу на фајнал-фору елитног европског кошаркашког такмичења.
Међу осам арбитара одређених за Kаунас нема ниједног Србина, а дебитант на завршници Евролиге биће само Турчин >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Емин Могулкоћ, који је између осталих мечева судио две утакмице Реала и Партизана у четвртфиналној серији.

Осим њега, у Kаунасу ће бити и Мехди Дифала, Томислав Хордов, Олегс Латишевс, Ане Пантер, Саша Пукл, Борис Рижик и Гитис Вилус.
Најискуснијима са списка, Рижику и Латишевсу, ово је чак 11. фајнал-фор на ком ће делити правду.
Завршница Евролиге почиње 19. маја, утакмицама полуфинала Олимпијакос - Монако и Барселона - Реал, док су мечеви за треће место и финале на програму у недељу 21. маја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.