Izvor: RTS, 12.Maj.2023, 08:37

Говор тренера Денвера Малоуна после победе: Не славимо финале Запада, имамо шансу за прстен

Тренер Денвера Мајк Малоун је после тријумфа у шестом мечу друге рунде Запада одржао говор у свлачионици у ком је нагласио да ова екипа спреман за много веће домете од самог учешћа у тој фази плеј-офа.
Нагетси су надмоћним издањем у Финиксу окончали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << серију победом 125:100 за укупних 4-2.
Мајк Малоун је у редовном говору играчима у свлачионици истакао да одбраном каква је била у претходна два сусрета са Сансима могу да догурају до прстена и да сам пласман у финале Запада не треба да их задовољи.
"То је прави начин да се заврши са противником. Исти став од почетка до краја. Поносан сам на вас. Наш циљ није само пласман у финале Запада. То не славимо. Имамо веће циљеве. Зауставили смо овај тим на 100 поена, у све четири победе наша одбрана је била фантастична. Ако тако наставимо имамо шансу да догурамо до прстена. Почиње од одбране", рекао је Мелоун пред играчима.
На исту тему амбиција и мотивације је говорио и на конференцији за медије.
"Годинама уназад не добијамо поштовање. Можете да кукате или да пригрлите оно што сте. Не бих трошио време на стручњаке који нас одбацују и не изражавају поштовање које заслужујемо за све што смо учинили. Али, једну ствар нисмо урадили. Док не освојимо прстен, наставиће са тим причама. То нас мотивише. Не одлазак у финале Запада или велико финале, уживаћемо тек уколико освојимо титулу. То је оно што нико не може да ти одузме. То нам је свакодневна мотивација", истакао је Малоун.
После сваког меча је ритуал да један или неколико играча добију велики ланац са логоом Денвера као мало тимско признање за дефанзивног играча утакмице. Мелоун је одредио да овога пута ланац не преда појединцу већ га добија читав тим.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.