Izvor: RTS, 12.Maj.2023, 07:04

Јокић: Коњичке трке и базен док чекамо следећег ривала

Лидер Денвер нагетса Никола Јокић зна чиме ће се занимати док чека ривала у финалу Запада.
Нагетси су се победом 125:100 у шестом мечу против Финикс санса пласирали у финале Запада. Никола Јокић је уписао трипл-дабл од 32 поена, 12 асистенција и 10 скокова. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Импресивно отварање меча и 30 разлике на полувремену подсетили су на претходни дуел у ком су Нагетси такође били надмоћни. Јокић је у изјави после меча навео да су став из пете пренели у шесту утакмицу.
"Oво није непријатељско окружење по нас. Знали смо шта можемо да очекујемо. Имали смо исти став као на домаћим утакмицама. Агресивност и избор добрих шутева", рекао је Јокић.
Кентејвијус Колдвел-Поуп је био врло значајн од играча улоге са 21 поеном.
"Он је шампион, освајао је прстен. Зна шта да чини да би се победило. Игра одличну одбрану, погађа шутеве, врло је важан по нас", истакао је Јокић.
Денвер чека бољег из дуела Лејкерса и Вориорса. У тој серији Лејкерси воде 3:2, мада се може очекивати и седма утакмица. "Џокер" зна како ће попунити вишак времена.
"Гледаћу трке коња мојих пријатеља у Италији. бићу са породицом. Надам се да ће бити сунчано, па да се опуштам у базену", закључио је Никола.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.