Izvor: RTS, 11.Maj.2023, 15:43

Инзаги: Свесни смо да нас очекује још један напор да остваримо сан

Тренер фудбалског клуба Интер Симоне Инзаги изјавио је након утакмице са Миланом да је пред његовим тимом још много напора да би се пласирали у финале Лиге шампиона.
Фудбалери Интера победили су вечерас екипу Милана резултатом 2:0 (2:0) у првом мечу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << полуфинала Лиге шампиона.
"Веома сам задовољан, били смо изванредни у првих 45 минута, заиста смо могли да постигнемо више од два гола", рекао је видно задовољни Инзаги после меча.
Реванш меч игра се 16. маја на истом стадиону, али че Интер овога пута бити домаћин.
"Ипак, свесни смо да је ово само први меч. Имаћемо у реваншу наше навијаче иза себе и свесни смо да нас очекује још један напор да остваримо сан. Момци су покривали сваки део терена, помагали су једни другима, тако ће и у реваншу", истакао је Инзаги.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.