Izvor: RTS, 11.Maj.2023, 08:28

Лука Дончић испратио пораз Партизана, бивши ас Реала поставио фотку јунака "краљевског клуба"

НБА суперзвезда Лука Дончић је на свом Инстаграму поставио заједничку фотографију Серхија Љуља, Рудија Фернандеза и "Ћаћа" Родригеза после победе Реала у петој утакмици плеј-офа Евролиге над Партизаном.
Значај "мајсторице" осетио је и Лука Дончић, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << момак који је покорио Европу у дресу Реала са само 19 година.
Познато је да Дончић кад год може објави како прати мечеве Реал Мадрида, како у кошарци, тако и у фудбалу. Пресудни дуел за фајнал-фор се подразумева.
Могао је да види своје менторе Љуља, Фернандеза и Родригеза како носе екипу у великом повратку у последњој деоници. Прекаљени тројац је погодио све важне шутеве у преломним моментима и донео тријумф Реалу кад се мало ко надао.
Лука је у знак поштовања према њиховим партијама објавио на друштвеним мрежама тимску фотографију Љуља, Родригеза и Фернандеза из млађих дана.
Пошто навија за Цревну звезду, сигурно му је још више драго што је тим у ком се етаблирао избацио Партизан.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.