Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 22:37

Монако против Олимпијакоса на фајнал-фору Евролиге

Кошаркаши Монака савладали су екипу Макабија 97:86 у петом мечу четвртфинала Евролиге и укупним резултатом 3:2 изборили пласман међу четири најбоља тима најелитнијег такмичења Европе у кошарци.
Монако и Макаби су решење донели у петом сусрету у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Кнежевини Монако, будући да су претходне четири утакмице завршене са по две победе на обе стране.
Домаћи кошаркаши су уз помоћ Мајка Џејмса, Џордана Лојда, Чиме Монекеа и Елија Окоба надиграли израелског представника и остварили велику победу и пласман на фајнал-фор Евролиге који се одржава у Каунасу.
Кошаркашки двојац из Монака Џејмс и Лојд уписали су по 21 поен.
Код Макабија, 26 поена је постигао Вејд Болдвин, по 12 Лорензо Браун и Џерел Мартин.
Монако ће у полуфиналу завршног турнира Евролиге, који је на програму од 19. до 21. маја у Каунасу, играти против Олимпијакоса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.