Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 21:35

Ђоковић у Милану на "дербију дела Мадонина"

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић налази се на трибинама стадиона "Сан Сиро" у Милану где прати први полуфинални сусрет Милана и Интера у Лиги шампиона.
Српски тенисер је недавно допутовао у Италију где ће играти на мастерсу у Риму, искористио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је боравак на "чизми" и да пружи подршку вољеном Милану у утакмици против Интера у полуфиналу Лиге шампиона.

Ђоковић је уочи почетка меча давао изјаве италијанским медијима. Тенисер се срдачно поздравио и са фудбалером Милана Златаном Ибрахимовићем, а на трибинама прати меч у друштву бивших играча "росонера", Андреја Шевченка и Паола Малдинија.

 
Ђоковић је до сада шест пута освајао турнир у Риму, а у првом колу овогодишњег такмичења српски тенисер је слободан.
Противник Новака Ђоковића у другом колу мастерса у Риму биће Аргентинац Томас Мартин Ећевери.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.