Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 16:45

Весело на тренингу црно-белих - Лесор погодио са пола терена, Жељко платио вечеру

Кошаркаши Партизана налазе се у Мадриду, а на тренингу пред одлучујући дуел са Реалом за пласман на фајнал-фор Евролиге пале су и неке интерне опкладе. Матијас Лесор погодио је тројку са пола терена, па је Жељко Обрадовић целу екипу одвео на вечеру. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Иако се у среду у Мадриду одлучује да ли ће Партизан играти на фајнал-фору у Каунасу, атмосфера у црно-белом табору је сјајна.
Вече пред дуел, током тренинга београдског тима пала је и опклада - Жељко Обрадовић обећао је да ће цео тим одвести на вечеру уколико Матијас Лесор погоди један од десет шутева са пола терена.
Француски центар је после неколико промашаја погодио "без коске", на одушевљење црно-белих кошаркаша.
Добра увертира пред најважнији меч сезоне у "Визинк центру".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.