Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 16:42

Познат термин првог полуфиналног меча АБА лиге између Звезде и Будућности

Први меч полуфинала плеј-офа АБА лиге између Црвене звезде и Будућности биће одигран у недељу 14. маја од 19.30 часова, саопштено је на званичном сајту регионалног кошаркашког такмичења.
Полуфинална серија се игра на две победе. Други меч биће одигран >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 23. маја у Подгорици. Евентуална мајсторица биће одиграна у Београду, а термин ће бити накнадно одређен.

Црвена звезда је саопштила да је пустила у продају улазнице за први меч против Будућности на свим продајним местима Тикетлајна по стандардним ценама које важе целе сезоне за регионално такмичење.
Црвена звезда је навела да ће се карте на дан утакмице продавати од 14 часова на благајнама хале Александар Николић па до почетка меча.
У другом полуфиналу плеј-офа АБА лиге састаће се бољи из дуела Цедевита Олимпија - ФМП и Партизан - Студентски центар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.