Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 15:43

Први ривал Ђоковића на мастерсу у Риму је Аргентинац Ечевери

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић играће у другом колу мастерса у Риму против Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија. Аргентинац, 61. тенисер планете, победио је Луку Ван Аша 2:0 (7:6, 6:3) за два часа и пет минута игре.
Ђоковић је сазнао првог ривала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Риму. Након што је био слободан у првом колу у наредном ће играти против Ечеверије. Аргентинац је после велике борбе савладао Ван Аша и заказао дуел са нашим тенисером.
У првом сету су оба тенисера по два пута губила сервис, па је о победнику одлучивао тај-брејк у ком се боље снашао Аргентинац.
Фестивал брејкова је виђен и у другом сету, први је Ван Аш одузео серви ривалу, али је затим Ечевери чак три пута одузео сервис Французу и обезбедио себи меч први меч против Ђоковића у каријери.
Организатори ће накнадно објавити да ли ће Аргентинац и Србин на терен у четвртак или петак.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.