Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 15:24

ере експресно до другог кола Рима, Лестјен предао меч после првог сета

Ласло Ђере је у другом колу мастерса у Риму. Након што је освојио први сет са 6:1 Француз Констан Лестјен је предао меч. Ђере ће у другом колу играти против Холанђанина Ван де Зандшулпа.
Ђере се на терену задржао само 22 минута. Лако је сломио отпор >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ривала у првом сету, а након губитка првог сета Лестјен му је предао меч због повреде.
Након што су оба тенисера освојила уводне гемове, Ђере је без изгубљеног поена стигао до брејка. Покушао је ривал да узврати у наредном, али наш тенисер је сппасао ти брејк прилике.
Лестјен као да се предао у том моменту, једноставно није имао решења за игру нашег тенисера. Ђере је редом освајао гемове и експресно решио први сет у своју корист – 6:1.
Потом је Француз предао меч нашем тенисеру.
Ласло Ђере ће се у другом колу састати са Ван де Зандшулпом из Холандије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.