Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 14:26

Фучовић надиграо Крајиновића на старту мастерса у Риму

Мађар Мартон Фучович надиграо је Филипа Крајиновића са 2:0 по сетовима 6:4, 6:2 и пласирао се у друго коло мастерса у Риму.
Необичан меч, који је каснио због кише у Риму. На моменат је био и прекинут у финишу првог сета јер је киша поново појачала,. У такмим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << условима боље се снашао Фучович. Крајиновић је парирао у првом сету, али у другом није имао решења за игру ривала. На крају заслужена победа Мађара.
На старту меча ривали су разменили по брејк. У петом гему Фучович је поново одузео сервис нашем тенисеру. Ову предност је успео да сачува и први сет је добио са 6:4.
У другом сету Фучович је био убедљив. Одмах је дошао до брејка. Крајиновић није имао решења за одличну игру ривала. Уз још један брејк Мађар брзо стиже до 5:1, а потом рутински прииводи сет и меч крају – 6:2 у другом сету.
Мартон Фучович ће у другом колу играти против Аустралијанца Алекса Де Минора.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.