Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 07:51

Гвардиола: Били смо бољи

Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола био је задовољан игром свог тима после нерешеног резултата са Реалом на гостовању у првом мечу полуфинала Лиге шампиона. Истакао је квалитете супарника и констатовао да је све неизвесно иако у другом мечу имају предност домаћег >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << терена.
Фудбалери Реала и Манчестер ситија одиграли су нерешено 1:1 на стадиону „Сантијаго Бернабео“ у врло равноправној утакмици у којој су прво повели домаћини а тренер гостију је после меча констатовао да су у равноправној игри оба тима примила голове упркос доброј игри.

„Чврста, чврста утакмица. Када смо били бољи они су дали гол. Када су они били бољи ми смо дали гол. Дешава се. Имали смо добре тренутке, а понекад је било изузетно тешко против њиховог квалитета, који имају на лопти. За нас је следеће среде финале код куће пред нашим навијачима.“, констатовао је тренер Манчестер ситија после меча.
Пеп Гвардиола је истакао да су шансе и даље подједнаке, иако су остали непоражени у гостима.
„Толико су захтевни, са искуством и квалитетом. Играју много пасова по левој страни и заиста су добри тамо, али имали смо среће да постигнемо фантастичан гол преко Кевина (Де Брујнеа). Следи реванш у Манчестеру и видећемо шта можемо да урадимо боље.“
Друга утакмица полуфинала између Манчестер ситија и Реала игра се следеће среде 17. маја у Манчестеру.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.