Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 22:58

Смаилагић: Два пораза су нас мотивисала да будемо сконцентрисанији

Кошаркаш Партизана Ален Смаилагић изјавио је пред утакмицу са Реалом да су два везана пораза од мадридске екипе његов тим мотивисала да буде сконцентрисанији на терену.
Кошаркаши Партизана у среду од 21 сати гостују екипи Реала у петом мечу четвртфинала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Евролиге.
"Последње две утакмице смо већ заборавили. Није било за памћење, поготово што смо били близу да се пласирамо на Фајнал-фор. Сутра ћемо имати јачу концентрацију и морамо да одиграмо јаче јер знамо да нам је ово последња шанса за фајнл-фор. Нисмо размишљали ових дана о другим стварима осим о терену. Два пораза су нас мотивисала да будемо сконцентрисанији и да дамо више од себе. То није било довољно у прошле две уткамице, даћемо све од себе да сутра одиграмо како треба", истакао је Смаилагић.
Млади центар додаје да је атмосфера у тиму фантастична.
"После пораза се само осећа већа озбиљност. Хемија је иста као када смо побеђивали, само смо сконцентрисанији. Пантер нам много значи, на њега ће Реал обраћати више пажње. Након тога ће се остворити неки шутеви за друге играче", закључио је Смаилагић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.