Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 22:52

Папапетру уочи меча са Реалом: Атмосфера је сјајна, морамо да дамо све од себе

Атмосфера је заиста сјајна, без обзира на два узастопна пораза у Београду, тужни смо због тога, али то је све прошлост и дошли смо овде да дамо све од себе, рекао је кошаркаш Партизана Јоанис Папапетру уочи пете утакмице са Реал Мадридом у плеј-офу Евролиге. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Црно-бели у среду од 21 час гостују Реалу у одлучујућем мечу за пласман на Фајнал-фор Евролиге.
"Ово је дугачка серија. Очекујемо велику борбу на кошаркашком терену и мислим да смо спремни", рекао је Папапетру и додао да атмосфера није нарушена упркос два узастопна пораза у београдској Арени.
"Слична је атмосфера као и првог дана. Уживамо заједно. Ово је сјајна група играча, уживамо у сваком тренутку. Полако смо дошли до овог тренутка али се надамо да ово није крај".
Повратник на терен биће Кевин Пантер, који је пропустио претходне две утакмице због суспензије након коју је инцидента на утакмици број два у Мадриду.
"Он је капитен. Он је лидер овог тима. Сјајан пример даје свима и на терену је много важан за све нас", рекао је грчки кошаркаш и додао да је свака утакмица у овој плеј-оф серији била другачија:
"Прву утакмицу смо добили на крилима Кевина. У другој смо контролисали целу утакмицу. Након тога смо изгубили две утакмице код куће. Углавном на свом терену играмо сјајно. Мислим да је свака утакмица другачија, и ова ће бити. Без обзира у којој хали играмо, морамо да изађемо на терен и да дамо све од себе", закључио је Папапетру.
Одлучујућа пета утакмица на програму је у среду од 21 час у Визинк центру.
Победник овог дуела играће на фајнал-фору Евролиге у Каунасу који је на програму од 19. до 21. маја, а ривал у полуфиналу биће Барселона.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.