Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 16:42

Отац Леа Месија демантовао одлазак Аргентинца у Саудијску Арабију

Хорхе Меси, отац фудбалера Пари Сен Жермена Леа, огласио се на друштвеним мрежама и енергично демантовао наводе да је његов син договорио прелазак у Ел Хилал из Саудијске Арабије.
Према писању француског АФП-а, Меси се договорио са Ел Хилалом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и сели се у Саудијску Арабију где би требало да игра за велики новац, али је отац најбољег фудбалера света демантовао те гласине.
"Не постоји апсолутно ниједан договор Леа са било којим клубом за следећу годину. Одлука о том где ће Лео играти неће бити донета пре него што заврши лигу са ПСЖ-ом. Кад се сезона заврши, биће време да се анализира и размотре све опције, а затим ће Лео донети одлуку. Увек постоје гласине и многи користе име Леа Месија да би стекли популарност, али истина је само једна и можемо да Вас уверимо да ни са ким нема никаквог договора. Ни усмено, ни писмено ништа није договорено и неће ни бити до краја сезоне", написао је Хорхе Меси.
Он је навео да постоје медији који свесно и намерно обмањују јавност, не дајући било какве доказе за своје тврдње, а желе да, како је додао, сваку злонамерну гласину претворе у вест, "као и они медији коју измишљају ствари због својих интереса и они би морали да објасне свима зашто то раде".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.