Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 14:53

Фудбалери Звезде одали почаст жртвама масакра у школи "Владислав Рибникар"

Фудбалери Црвене звезде паљењем свећа и полагањем цвећа одали почаст жртвама стравичног масакра у Основној школи Владислав Рибникар.
Предвођена председником Светозаром Мијаиловићем и капитеном екипе Миланом Борјаном, делегација Звезде је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << полагањем венаца и цвећа и паљењем свећа у тишини достојанствено одала почаст страдалој деци и домару коју су изгубили животе прошле среде у незапамћеном масакру који је потресао целу Србију.
"Анђели наши, ви и ваш добри анђео чувар живећете вечно у срцима свих нас. Молимо се за опоравак свих ваших другара и наставнице. Молимо се и да ваше породице имају довољно снаге да преживе неизмерни, несагледиви губитак", стоји у поруци клуба на друштвеним мрежама.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.