Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 10:39

Рижик, Латишевс и Дифала суде мајсторицу Реала и Партизана у Мадриду

Украјинац Борис Рижик, Летонац Олегс Латишевс и Француз Мехди Дифала судиће пети меч четвртфинала плеј-офа кошаркашке Евролиге између Реала и Партизан, саопштено је на званичном сајту најквалитетнијег европског клупског такмичења.
Рижик и Дифала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су судили трећи меч Партизана и Реала, који је одигран другог маја у Београду, а тада је славио мадридски клуб резултатом 82:80.

Латишевс је био један од судија на другој утакмици у Мадриду, која је прекинута на минут и 40 секунди пре краја због туче играча два клуба. "Црно-бели" су овај меч добили резултатом 95:80.
Утакмица између Реала и Партизана биће одиграна сутра од 21 сат у Мадриду. Тренутни резултат у серији је 2:2, а победник сутрашњег меча избориће пласман на Завршни турнир Евролиге у Каунасу, који ће бити одржан од 19. до 21. маја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.