Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 10:17

Станковић: Разочаран сам и тужан, дао сам свој максимум

Тренер фудбалера Сампдорије Дејан Станковић изјавио је да је разочаран што клуб из Ђенове није успео да избори опстанак у Серији А, преносе италијански медији.
Сампдорија је јучерашњим поразом од Удинезеа (0:2) четири кола пре краја првенства изгубила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << све шансе за опстанак у Серији А.

Станковић је у октобру прошле године преузео Сампдорију, али је са клубом из Ђенове остварио само три победе, шест ремија и чак 17 пораза. Сампдорија је последња на табели са само 17 бодова.
"Осећам невероватно разочарање и тугу. Покушали смо, дали смо све од себе. Клуб заслужује више, надам се да ће се ситуација решити на најбољи могући начин. О својој будућности у Сампдорији не могу да причам, није до мене. То су питања за неке друге. Ја сам дао свој максимум, а он није био довољан. Разочаран сам, немам речи да опишем како се сада осећам", рекао је Станковић.
Италијански медији наводе да би Сампдорија могла да буде избачена у Серију Д због великих финансијских проблема у којима се клуб налази.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.