Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 23:30

Дуљај: Веома важна три бода, али може и мора много боље

Веома важна три бода, што се тиче резултата могу да будем задовољан, али што се тиче игре може и мора много боље, рекао је тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај после победе против Новог Пазара.
Црно-бели су против пазараца везали другу победу, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а голове су постигли Шеховић и Гомес.
"Брзо смо постигли гол, али смо после ушли опуштено, што ми се није свидело и играчима сам рекао на полувремену уколико тако наставе можемо да имамо проблем, па смо у наставку додали гас", изјавио је Дуљај.
Он је додао да, упркос томе што више пласман у квалификације за Лигу шампиона није у њиховим рукама, екипа ће играти до краја и борити се док постоји шанса.
"На нама је да играмо и да покушамо да добијемо све утакмице до краја, па шта буде", истакао је Дуљај и додао да види "слику игре коју жели" и да има још доста простора за напредак.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.