Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 22:21

Пешић о саставу на Мундобаскету: Јокић жели да игра, али...

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Владимир Лучић неће играти на шампионату света због повреде, изјавио је селектор Светислав Пешић. Никола Јокић жели да наступа за репрезентацију, али ће много зависити од тога докле ће његов Денвер догурати у НБА плеј-офу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Пешић је за Спорт клуб рекао и да се нада како ће Алекса Аврамовић моћи да заигра на Мундобаскету.
"Надам се да неће више бити повреда, следи завршница клупске сезоне. Покушевски се вратио, тренираће до почетка јула, чекамо да видимо каква ће бити ситуација са Јовићем. Тарлаћ и ја смо причали са Николом Јокићем. Видећемо докле ће да стигне у НБА плеј-офу, Никола је задовољан у државном тиму, жели да игра, али морамо да сачекамо мало. Чекамо и Богдановића, који се опоравља од напорне сезоне", истакао је Пешић.
Он је додао да у овом моменту неће звати неког странца са српским пасошем.
"Ако позовем Пантера, онда ћу морати и некога из Звезда, да не би било сукоба", нашалио се Пешић.
"Не видим појачање за репрезентацију у страним играчима у овом моменту, надам се да нам неће бити потребни инострани играчи у тиму, али не искључујем могућност да се то деси у периоду који следи", поручио је Пешић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.