Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 22:10

Партизан везао другу победу, Шеховић и Гомес донели тријумф против Новог Пазара

Фудбалери партизана савладали су на свом терену екипу Новог Пазара 2:0, у утакмици четвртог кола плеј-офа Суперлиге Србије. Шеховић и Гомес донели три бода екипи Игора Дуљаја, која је уписала другу узастопну победу.
После периода лоше игре и ужасних >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << резултата, Партизан је против Новог Пазара уписао други узастопни тријумф и остао у борби за друго место на табели који наредне сезоне води у квалификације за Лигу шампиона.
Нису црно-бели на стадиону у Хумској били доминантни, али су одиграли таман колико је било довољно а упишу три нова бода.
Посао је био олакшан јер је Партизан до предноти дошао већ у трећем минуту утакмице - Пантић је извео корнер са леве стране, а Златан Шеховић је био најбољи у скоку и затресао мрежу гостију.
Могли су црно-бели да удвоструче предност у првом делу, али је одличан ударац Менига завршио на пречки Славковићевог гола.
Слична игра вишена је и у наставку. Пазарци су покушавали да дођу до изједначења, али њихове шансе нису биле зреле, а и добро је функционисала одбрана Партизана.
Коначан резултат на мечу поставио је Рикардо Гомес, који је у 82. минуту, после несебичне асистенције Дијабатеа, постигао 17. погодак у сезони и тако се изједначио са Александром катаијем на врху листе стрелаца.
Партизан сада поново има четири бода мање у односу на ТСЦ и Чукарички, са којима се бори за друго место на табели Суперлиге.
У наредном колу, 14. маја, Партизан ће на свом стадиону дочекати екипу Радничког из Крагујевца.
Суперлига Србије, плеј-оф, четврто коло:
Раднички КГ – ТСЦ 1:4
Чукарички – Војводина 1:0
Вождовац – Црвена звезда 0:2
Партизан – Нови Пазар 2:0
Табела:
1. Црвена звезда 89
2. ТСЦ 68
3. Чукарички 68
4. Партизан 64
5. Војводина 61
6. Нови Пазар 50
7. Вождовац 45
8. Раднички КГ 41

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.