Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 20:08

Жреб за мастерс у Риму – Ђоковић против Алкараза тек у финалу

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одбрану титуле на мастерсу у Риму почиње у другом колу против победника меча између Француза Лука ван Аша и Мартина Ечеверије из Аргентине, одлучено је жребом у главном граду Италије.
Ђоковић је у другој половини >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << жреба у односу на Карлоса Алкараза, што значи да би против младог Шпанца, који ће после турнира преузети "број 1" на АТП листи, могао да игра у финалу, за седму титулу.
Филип Крајиновић на старту игра против Мађара Мартона Фучовича, ривал Ласлу Ђереу биће Француз Констант Лестијен, а Душану Лајовићу Португалац Нуно Боргес. Миомир Кецмановић је слободан у првом колу и чека победника дуела ветерана Фабио Фоњини – Енди Мари.
Мастерс у Риму игра се за наградни фонд од 7.705.780 евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.