Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 18:33

ФСС покренуо поступак против више клубова због сумње у намештање

Фудбалски савез Србије покренуо је поступак против више клубова због сумње у намештање резултата, а на основу информација из Европске фудбалске уније.
На данашњој седници Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије донета је одлука о покретању >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дисциплинског поступка против клубова учесника утакмица плеј-аута Суперлиге Србије и плеј-офа Прве лиге Србије.
У питању су следећу мечеви:
Меч 32. кола:Младост ГАТ - Колубара, одигране 25. априла у Новом Саду,
Меч 33. кола: Колубара - Спартак, одигране 1. маја у Лазаревцу и
Меч 33. кола: плеј-офа Прве лиге Србије, Нови Сад - Раднички НБ, одигране 1.маја у Челареву.
Како се наводи у саопштењу ФСС-адодаје, поступак је покренут на основу доставе писане информације од стране надлежних органа Уефе о томе да су поменути клубови својим чињењем или нечињењем угрозили и повредили интегритет такмичења.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.