Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 18:17

ТСЦ чува друго место, Чукарички дише за вратом

Фудбалери ТСЦ-а савладали су, као гости, Раднички из Крагујевца са 4:1 у првом мечу 4. кола плеј-офа Суперлиге Србије. Чукарички на свом терену савладао Војводину 1:0 и бодовно се изједначио са тимом из Бачке Тополе.
Тим из Бачке Тополе са овом победом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је сакупио укупно 68 бодова, док трећепласирани Чукарички има 65, а Паризан је на четвртом месту са 61 бодом. Раднички је последњи осми у плеј-оф групи са 41 бодом.
Гости су повели у 20. минуту голом Ђаковца. Изједначио је Милуновић седам минута касније. Ђаковац је имао прилику да ТСЦ-у врати предност у 33. минуту, али није успео да реализује најстрожу казну.
Ипак, до одласка на одмор гости су поново повели, стрелац је био Чалушић у 43. Предност ТСЦ-а увећао је Петовић, играо се 60. минут.
Коначан резултат поставио је Ратков у 86. минуту.
Екипа из Бачке Тополе тако је дошла до 68 бодова, колико има и Чукарички који је минималним резултатом савладао екипу Војводине.
Стрелац јединог гола на Бановом брду био је Марко Доцић у 30. минуту са беле тачке.
Непто касније играју се мечеви између Вождовца и Црвене звезде, односно Партизана и Новог Пазара.
Суперлига Србије, плеј-оф, четврто коло:
Раднички КГ – ТСЦ 1:4
Чукарички – Војводина 1:0
Вождовац – Црвена звезда
Партизан – Нови Пазар
Табела:
Црвена звезда 89
ТСЦ 68
Чукарички 68
Партизан 61
Војводина 61
Нови Пазар 50
Вождовац 45
Раднички КГ 41

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.