Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 18:05

Власник Финикса: Не желим суспензију Јокића, не би било исправно

Власник Финикс санса Мет Ишбија изјавио је да Никола Јокић не треба да буде суспендован због конфликта њих двојице на утакмици.
Инцидент у Финиксу се десио пошто је лопта завршила у рукама Ишбије, који је седео у првом реду. Јокић је хтео да је узме >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из његових руку и притом га гурнуо  подлактицом. "Џокер" је заузео став да лига треба да заштити играче и да је Ишбија у улози гледаоца, без обзира на функцију.
Ишбија је истакао да поштује двоструког МВП-а и да не би било фер да дође до суспензије такве звезде.
"Велика победа Санса у невероватној плеј-оф серији до сада. То би требало да буде и јесте једина прича. Суспендовање било кога због синоћњег инцидента не би било исправно. Веома поштујем Јокића и не желим да видим тако нешто. Узбуђен због пете утакмице! Напред, Санси", написао је Ишбија на Твитеру.
Санси су изједначили на 2-2 упркос 53 поена Николе Јокића. Пета утакмица се игра у Денверу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.