Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 15:52

Фудбалска репрезентација Србије игра пријатељске мечеве против Јордана и Белгије

Фудбалска репрезентација Србије одиграће 16. јуна и 15. новембра у Бечу и Бриселу пријатељске утакмице против Јордана и Белгије, саопштено је на званичном сајту Фудбалског савеза Србије.
Утакмица против Јордана биће одиграна 16. јуна у Бечу на стадиону >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Фудбалског клуба Аустрија.

Пријатељски сусрет између Србије и Белгије игра се у Бриселу на стадиону "Краљ Боуден", 15. новембра, четири дана пред последњу квалификациону утакмицу ове године за Европско првенство, против Бугарске у Београду, која је на програму 19. новембра.

Наредну квалификациону утакмицу за Европско првенство 2024. године Србија игра 20. јуна у Разграду против Бугарске.
"Орлови" се у квалификацијама за континентални шампионат налазе у Групе Г, а до сада су остварили два тријумфа, били су бољи од Литваније и Црне Горе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.