Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 10:49

Судија није видео фаул над Јокићем који је одлучио меч Санса и Нагетса

На 23 секунде до краја утакмице при резултату 123:120 за Финикс Јокић и Ејтон скакали су подбацивање након мртве лопте, а центар домаће екипе направио је фаул који судија није видео.
Нагетси су након промашаја домаћина 48 секунди пре краја имали напад >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за потенцијалних минус један или изједначење јер је на семафору резултат био 123:120.
Нажалост, Јокић и Мареј су се спетљали, Никола је на тренутак изгубио лопту, а судија је доделио "мртву" и подбацивање са центром Финикса Ејтоном.
Ејтон је при скоку видевши да касни ухватио Николу за раме, повукао га и стигао први до лопте након чега су Санси поенима Ворена са линије пенала 22 секунде пре краја стекли великих пет поена предности.
Јокић је поред кошкања са власником Санса био нервозан и због лоше игре своје екипе, а незадовољство је показао током једног тајмаута.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.