Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 06:42

Реакције на Јокићев рекорд каријере - Дурент: Он је једноставно нестваран

Кошаркаш Финикс санса Кевин Дурент хвалио је игру Николе Јокића који је са 53 постигнута поена поставио нови рекорд каријере у поразу Денвера од Финикса 129:124.
Финикс је упркос историјској утакмици Николе Јокића одбранио и други меч на домаћем терену, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << па је резултат у серији која се враћа у Денвер 2:2.
"Он је нестваран. Осећао сам се да је сваки шут који је узео био лак, само је играо у ритму у ком не може да му се парира. Играјте фластер над њим и стално ће поентирати, мрзим кад то ради", рекао је Дурент на конференцији после меча и додао да његови шутеви изгледају несвакидашње.
"Он тако несвакидашње шутира, имате осећај када шутира да ће промашити, али заправо погађа без коске. Он је невероватан, носио је Денвер читаво вече, а и тај његов пик-енд-рол са Маријем је јако тешко зауставити" закључио је крилни кошаркаш Финикса.
Кошаркаш Атланта хокса Треј Јанг на Твитеру је био кратак и јасан.
"Тамо су били момци који су стварно играли кошарку", написао је на Твитеру, алудирајући на рекорд каријере Николе Јокића, али и одличне партије Дурента и Букера који су убацили по 36 поена.
Некадашња звезда лиге и један од најзанимљивијих кошаркаша за гледање Меџик Џонсон такође је на Твитеру похвалио партију Николе Јокића.
"Суперзвезда Денвера Никола Јокић има нестварну партију иза себе, упркос поразу убацио је 53 поена уз више од 10 асистенција. Шта да кажем више, Никола је један лош, лош момак" у позитивном смислу написао је Џонсон.
Шекил О'Нил је после меча изјавио да је Јокић најбољи центар на свету.
"Командант високих играча. Никола Јокић је најбољи центар ове игре. Ето, чули сте то од мене", изјавио је О'Нил у студију након меча.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.