Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 20:25

Ивановић пред гостовање у Задру: Играћемо као да је нерешено

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић истакао је на конференцији за медије уочи сусрета црвено-белих против Задра у плеј-оф серији АБА лиге да ће играти као да је 0:0.
Црвена звезда води 1:0 у серији, а други меч игра се 8. маја у понедељак од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 17.00 у Задру.

"Поновићу се, али ништа се није променило у односу на претходну утакмицу, па и најава претходне утакмице. Очекује нас добра екипа, која игра добру кошарку, нема притисак, има најкориснијег играча лиге - Лука Божић, и игра пред својом публиком", рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић уочи друге утакмице четвртфинала плеј-офа АБА лиге против Задра.
Први меч одигран је у Београду, а Звезда је била боља над Задром 100:73.
"Желимо победу и максимално озбиљно морамо да приступимо овој утакмици да одиграмо чврсто и добро. Kрећемо у ову утакмицу као да је 0-0 у серији”, изјавио је Ивановић за клупски сајт.
Kапитен црвено-белих Бранко Лазић истакао је да екипа добро познаје ривала.
"То је тим који је одиграо добру сезону, који нас је победио у Београду, који ће играти пред својим навијачима и који ће потпуно опуштено ући у ову утакмицу. На нама је да зауставимо њихову бржу игру, добар шут, и момка који је заслужено МВП лиге. Идемо на победу и желимо да се вратимо у Београд са добрим резултатом”, поручио је Лазић.
Задар је ове сезоне у лигашком делу једном био бољи од актуелног првака регионалног кошаркашког такмичења екипе Црвене звезде.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.