Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 20:16

Навијачи Звезде: Без навијања и против Вождовца

Навијачка група Црвене звезде под називом "Делије север" саопштила је да неће бити навијања на мечу против Вождовца у 34. колу Суперлиге Србије, а у оквиру плеј-оф фазе најјачег фудбалског лигашког такмичења у држави.
Звезда 8. маја у понедељак од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 19 сати гостује екипи Вождовца у утакмици четвртог кола плеј-офа Суперлиге.
"Иако је прошла тродневна жалост због трагедија које су се десиле у нашој земљи, где је страдало много невиних људи, а много њих је и повређено, где су се две трагедије спојиле у једну незамисливу, договор навијачке групе Делије Север је да сутра нема навијања на утакмици са Вождовцем", саопштили су навијачи Звезде.
До краја Суперлиге Србије остало је још четири кола. Звезда након меча с Вождовцем играће редом против Војводине, Радничког из Крагујевца и Новог Пазара. 
"Ако ништа, бар још једном да скренемо пажњу на ове историјске трагедије и да покушамо да својим поступком одамо пошту преминулима и пожелимо да се никада ништа ни приближно овоме више не деси у нашој земљи. Покушаћемо да од утакмице са Војводином наставимо где смо стали пре ове катастрофе која нас је све задесила", наводи се у саопштењу навијачке групе, преноси Танјуг.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.